Κοιμήθηκε ο ιερέασ μασ π.δημητριος μιχοσ

Εκοιμήθη στις 8 Μαίου, πλήρης ημερών ο ιερέας του χωριού μας Π. Δημήτριος Μίχος. Επί 20 και πλέον έτη διακόνησε με πίστη, αφοσίωση και δημιουργικότητα την ενορία μας, όπως και τις ενορίες των γύρω χωριών. Δραστήριος, μαχητικός, γνήσιος ιερέας παλαιάς κοπής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι όπως επί της γης, έτσι και στην αγκαλιά του Θεού θα […]

Κοιμήθηκε ο ιερέασ μασ π.δημητριος μιχοσ Read More »

προγραμμα μεγαλησ εβδομαδασ και εορτασμοσ αγιου γεωργιου του τροπαιοφορου 2024

Για τον εορτασμό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ,  Πολιούχου και προστάτη του χωριού μας θα Την Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  και ώρα 08.00 Αναστάσιμος  Όρθρος και Πανηγυρική Θεία λειτουργία. Στο τέλος θα ακολουθήσει Πασχαλινό Κονιακιώτικο γλέντι ξεκινώντας απο την αυλή της Εκκλησίας και με κατάληξη στην πλατεία του χωριού.

προγραμμα μεγαλησ εβδομαδασ και εορτασμοσ αγιου γεωργιου του τροπαιοφορου 2024 Read More »

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΣ

Χριστός Γεννάται δοξάσατε     Κοντάκιον Χριστουγέννων Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Κονιάκο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2024 ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Καλά Χριστούγεννα, Καλή νέα Χρονιά σε όλους, Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τις φετινές γιορτές.. Χρόνια καλά και χαρούμενα..!!!! Με τιμή, το Δ.Σ. Της Αδελφότητας.

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΣ Read More »